Contact

Care by Len
Pyreneeën 11 
3826 JC Amersfoort (Vathorst)
KvK: 67621708

Afspraak maken
Whatsapp: +31 628888367
E-mail: info@carebylen.nl
Direct een afspraak maken? Klik op de ‘Book online’ knop in het menu.

Openingstijden op afspraak
ma gesloten
di   19:00 – 21:30 uur
wo 09:00 – 15:30 uur
do  09:00 – 13:00 uur
vr   09:00 – 15:30 uur
za  gesloten
zo  gesloten

*Care by Len werkt uitsluitend op afspraak. Boek online, whatsapp of mail voor het maken van een afspraak, een persoonlijk advies of een cadeaubon. Zijn de online beschikbare plekjes niet zoals gehoopt? Neem dan even contact met me op. Dan zoeken we naar een andere mogelijkheid.

Extra informatie
Care by Len is rolstoelvriendelijk. Slecht ter been? De oprit is precies voor de ingang van de salon, hier mag je de auto parkeren. Pinnen, ja graag!
Afspraken kun je tot 24 uur voor aanvang kosteloos annuleren. Daarna breng ik 50% in rekening.

Bestellen van producten
De producten van Care by Len zijn verkrijgbaar in de salon. Even niet in de buurt? De producten worden in Amersfoort persoonlijk en gratis thuisbezorgd. Buiten Amersfoort wordt de bestelling verzonden.

Bereikbaarheid
Kom je met de auto? Vathorst heeft genummerde rotondes. Na rotonde 3 sla je linksaf bij de stoplichten, halverwege de straat links en via de Vogezen ga je rechtsaf de Pyreneeën op. Care by Len is gevestigd in het nieuwbouwgedeelte de Laakse Tuinen. Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Houd ‘Pyreneeën te Amersfoort aan op de navigatie’. Wanneer de Pyreneeën niet vindbaar is op jouw navigatie kun je Google Maps aanhouden, hier is Pyreneeën Amersfoort goed vindbaar. Kom je met het openbaar vervoer? Dan kun je het beste lijn 3 (richting Vathorst) nemen en uitstappen bij halte Bergenboulevard.