OPI

OPI nagellakken komen van oorsprong uit Amerika en bieden betaalbare luxe. De nagellakken staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten met een geweldige glans!

OPI gelcolor
Gelcolor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Ga dan voor Gelcolor by OPI. Ook ideaal voor bruidjes. Je favoriete OPI kleur blijft 4 tot 6 weken perfect glanzend zitten. Gelcolor by OPI is ideaal op je teennagels, voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat. De gelcolor is niet schadelijk voor de natuurlijke nagel. OPI gelcolor kan alleen professioneel toegepast worden en droogt met de OPI Led gellamp.

OPI nagellak
OPI nagellakken bieden betaalbare luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten met een geweldige glans! De kleuren zijn vrij van DBP, tolueen of formaldehyde. Daarnaast bevat elk flesje nagellak het revolutionaire ProWide™ penseel, waarmee de OPI nagellak nog makkelijker egaal en streepvrij kunt lakken.

Klik op pedicure voor een overzicht van de pedicures die ik verzorg!