Massage

Rug, nek en schoudermassage (30 min) €45,00
Geniet van de heerlijke warme oliën, geuren, rustgevende muziek, warme doeken en kom volledig tot rust.

Hamam, scrub en -massage (60 min) €75,00 ABSOLUTION
Een heerlijk ontspannende hamam-behandeling van Absolution afsluitend met een fijne massage. De behandeling bestaat uit een heerlijke inzeep behandeling met de verfijnde ‘zepen zonder zeep’ van Absolution, hierna volgt de verkwikkende Absolution bodyscrub ‘Le gommage corps éclat’ en vervolgens wordt de hamam afgesloten met een ontspannende (korte) rugmassage. Geniet en kom volledig tot rust. 

Ontspannende voetmassage (15 min / 30 min) €20,00 / €40,00
Pijnlijke- of vermoeide voeten? Of gewoon toe aan ontspanning? Onze voeten worden vaak vergeten. Laat ze eens masseren! Boek een voetmassage los of in combinatie met een andere behandeling.

Gezichtsmassage (30 min) €45,00
Heerlijk ontspannende massage van het gelaat-schouders-nek & decolleté. Geniet van de geuren, rustgevende muziek, warme doeken en kom volledig tot rust.

Gezichts- en hoofdmassage (45 min) €60,00
Heerlijk ontspannende massage van het hoofd-gelaat-schouders-nek & decolleté. Geniet van de geuren, rustgevende muziek, warme doeken en kom volledig tot rust.

Hand-/arm massage (20 min) €25,00
Onze handen gebruiken we heel veel, laat ze even ontspannen. Boek een hand-/arm massage los of in combinatie met een andere behandeling.

Hoofdmassage (20 min) €25,00
Veel achter de laptop gewerkt? Hoofdpijn of gewoon even ontspannen? Boek een hoofdmassage los of in combinatie met een andere behandeling.

Tip! Combineer een massage met een andere behandeling en kom volledig tot rust.

Voor een overzicht van alle behandelingen klik op prijslijst voor meer informatie!