15 Antwoorden op “Ervaringen”

 1. Bij Helene een massage en gelnagellak laten zetten. Echt een verwenmomentje! Helene doet er alles aan om het naar je zin en relaxed te maken! Massage was heerlijk en met mijn nageltjes erbij ging ik lekker ontspannen en mooi mijn vakantie in! Ga zo door!

 2. Iedere maand ga ik bij Hélène langs om mijn wenkbrauwen te laten harsen en verven en mijn wimpers te laten verven. Dit had ik nog nooit gedaan. Hélène legde mij rustig uit wat ze ging doen en ook wat zij van mij verwachtte. Ze is niet alleen goed in wat ze doet, ze is ook echt geïnteresseerd in de persoon die bij haar komt.

 3. In deze salon voel je je gelijk thuis. Hele mooie, warme inrichting met fijne vibe. Lèn is zeer kundig en gepassioneerd in haar vak. Ik vind het super dat ze zo betrokken is in haar adviezen en haar streven is ons blij te maken. Mijn huid ziet er sinds de bio peeling kuur en Neoderma producten écht beter uit! Ik had niet verwacht dat ik echt verschil zou zien maar ben er echt blij mee! Sowieso vind ik alle behandelingen top, zelfs harsen 🙂 Dat doet ze super easy. Ik raad het iedereen aan hier heen te gaan. Lekker laten pamperen!

 4. Zo bijzonder hoe Len haar eigen salon aan het runnen is. Perfectionistisch, gedreven en met heel veel zorg en aandacht werkt zij écht vanuit haar hart. Dit resulteert in een puur advies en behandeling op maat. Ik ben een zeer tevreden klant, die met regelmaat bij Care by Len aanklopt. Ze is zeer flexibel, dus met enige regelmaat kan ik impulsief een afspraak maken.

 5. Mijn ervaring bij Len was erg fijn. Len neemt rustig de tijd voor je. Zij vertelt alles gepassioneerd en heeft echt verstand van wat zij doet, dat vind ik erg fijn. Zeker als je bijvoorbeeld een Bio-Peeling doet, zoals ik. Dan wil je graag weten wat er allemaal gebeurd en dat je in goede handen bent. Ik heb zelfs een blog geschreven over mijn ervaring bij Len.

 6. Na een online zoektocht van schoonheidssalons in Amersfoort kwam ik uit bij ‘Care by Len’ via Treatwell. Op dat moment waren er nog geen foto’s zichtbaar, maar naar even gesnuffeld te hebben op de website en Facebook heb ik een behandeling bij Len geboekt. Toevallig was ik ook haar eerste boeking via Treatwell!

  Ik werd heel open en vriendelijk ontvangen. Een warm welkom!
  Len legt goed uit wat ze gaat doen en welke producten ze erbij gebruikt. Heel fijn!

  In de salon van Len zag ik ook mooie (gel) nagellakjes staan en we hebben gelijk een nieuwe afspraak gemaakt om m’n nagels te laten lakken!
  Inmiddels zit de lak al bijna 3 weken en ga ik over een paar daagjes weer naar Len voor een nieuw kleurtje!

  Zo zie je maar, het begon bij een online zoektocht en nu een vaste schoonheidssalon!

 7. Sinds februari ga ik iedere maand langs voor een (acné)gezichtsbehandeling. Helene legt alles gepassioneerd en professioneel uit en je krijgt echt een behandeling op maat! Elke keer weer word ik open en vriendelijk ontvangen, een warm welkom dus! Helene doet er alles aan om je met een goed gevoel naar huis te laten gaan. Len is betrokken in haar adviezen en ik krijg ook nooit het gevoel dat mij iets wordt opgelegd.

  Sinds 3 maanden komt ook mijn zus met een verstandelijke beperking bij Helene in de salon. Na eerst even de foto’s te hebben bekeken die m’n zus altijd bij zich draagt, legt Helene alles rustig aan haar uit wat er gaat gebeuren. Als ze iets niet wilt hoeft het ook niet! Waardoor zij het gevoel krijgt zich heerlijk te kunnen ontspannen.

  Ik ben een zeer tevreden klant die zich iedere maand weer heerlijk laat verwennen!

 8. Len is naast dat ze natuurlijk heel professioneel is, super lief. Neemt uitgebreid de tijd voor je, flexibel, denkt echt met je mee en adviseert goed. En niet heel onbelangrijk, super mooie verzorgingsproducten. Aanrader!! Zen momentje van de maand :).

 9. Een tijdje geleden kwam ik bij Len terecht door op internet te speuren naar een huidverbeterende gezichtsbehandeling. Ik kom al wat jaartjes bij de schoonheidsspecialiste maar ik heb nog nooit zo’n fijne gehad als Len. Len weet precies wat mijn huid nodig heeft en haar massages zijn zo fijn! Ik blijf heel graag komen!

 10. Today I had a beauty afternoon at Care by Len. Loved every minute! It was so relaxing and I look 5 years younger. Helene gives 110% so the whole experience was perfect, I honestly couldn’t suggest anything more to make a better experience. Will definitely return and would definitely recommend. Thank you so much and see you in a few weeks! Louise

 11. Vandaag voor het eerst bij Len geweest, het was echt heel goed!
  Je wordt netjes ontvangen met een kopje thee.
  Len neemt de tijd voor je, vraagt wat je wilt en wat je verwacht en geeft een duidelijk advies.
  Je merkt dat zij professioneel is.
  Zeker een aanrader!
  Theresia

 12. Vandaag voor de tweede keer bij Hélène geweest.
  Eerste keer wimpers verven en vandaag voor volledige pedicure behandeling.
  Hélène neemt alle tijd voor je en gaat professioneel te werk.
  Het was heerlijk ontspannen!

 13. Na lang gezocht te hebben naar een fijne en effectieve schoonheidsspecialiste was ik na mijn eerste behandeling bij Care By Len erg tevreden. Vandaag ben ik voor de derde keer geweest en plan iedere maand weer een gezichtsbehandeling bij haar in. Daarnaast laat ik mijn wenkbrauwen harsen en verven.. Helene ontvangt je met een kopje koffie/thee en neemt de tijd je te leren kennen. Er wordt een intake gemaakt van jouw dagelijkse bezigheden en huidtype. Op basis daarvan bekijkt ze per keer wat jouw huid nodig heeft en wat je belangrijk vindt tijdens de behandeling. De behandelingen zijn effectief, ontspannen en erg gezellig. Je krijgt bij haar een professioneel advies en ze werkt met de organic en biologische huidproducten van Absolution. Ik gebruik de producten nu sinds 5 weken ook thuis en het resultaat is al te zien. Dit had mijn huid nodig en ben Helene daar erg dankbaar voor. Daarnaast is ze een super leuke en lieve meid met veel ervaring!

 14. Ik loop weer lekker op wolken! Mijn maandelijkse pedicure compleet gehad en Len ontspannings behandeling. Echt een super verwenmoment voor mijzelf. Inmiddels heb ik ook producten aangeschaft uit de salon waar ik meer dan tevreden over ben. Ik zie echt verschil en had dit echt nodig. Ik ga heerlijk ontspannen mijn vakantie in dankzij Len!

 15. Vanaf 2018 kom ik bijna elke maand bij Len.
  Ik heb veel ervaring met andere salons en ik moet eerlijk zeggen, bij Len ga ik nooit meer weg! Je merkt aan alles dat ze oprecht wil kijken naar je wensen en eventuele onzekerheden over je huid. Ik heb vanaf jonge leeftijd een hele onrustige en moeilijke huid en door alle behandelingen en het advies is mijn huid zoveel rustiger geworden. Met een specialistisch oog kijkt ze wat er bij je huid past. Dat vergt veel expertise, aangezien dat bij iedereen weer anders is. Len is zo bijzonder omdat ze echt even een rust moment creëert waarin alles om JOU draait.
  Ook de producten zijn écht gezond/voedend/genezend voor je huid, over alles is dus nagedacht. Een aanrader? Absoluut, ga het vooral ervaren!!

Geef een reactie